Ökocentrumos mobilapp

2019. október 19.
Hamarosan csatlakozunk a Guide&Hand családhoz

Előkészület alatt áll a Tisza-tavi Ökocentrum okostelefonos alkalmazása, mely ingyenesen lesz letölthető. Az applikáció egyrészt "helyi idegenvezetőként" szolgál majd az Ökocentrum látogatás során, az állatokról, kiállításainkról szóló számtalan érdekességgel és hasznos információkkal. Másrészt segít egy kellemes poroszlói faluséta megszervezésében is, vagy egy másik menü segítségével a Tisza-tó élővilágának bemutatására kerül sor, ami akár egy csónaktúra során is hasznos lehet.   

Az alkalmazásban programok, események is helyet kapnak, csakúgy, mint a lassan már "megszokottá" váló időszakos kuponok, melyek használatával - szezonon kívül - adott időszakokban, napokon kedvezményes belépő lesz vásárolható. 

Az applikáció fontos és várhatóan népszerű részét képezik majd a különböző ismertetőkhöz kapcsolódó feladványok, rejtvények - ezek megoldásáért pont jár, s a legügyesebb megfejtők ajándékban részesülhetnek. 

Az okostelefonos alkalmazás előkészítése a vége felé tart, melyet követően a tartalmak - az első időszakban még tesztüzemi jelleggel -  folyamatosan kerülnek feltöltésre és publikálásra.