Ökocentrumos mobilapp

2020. január 28.
Nyereményjátékkal és időszakos kedvezmény-kuponokkal

Már letölthető (ingyenesen) és tavaszig "tesztüzemben" működik a Tisza-tavi Ökocentrum okostelefonos alkalmazása!

Az applikáció egyrészt "helyi idegenvezetőként" szolgál az Ökocentrum látnivalóinak megtekintése során, az állatokról, kiállításainkról szóló számtalan érdekességgel és hasznos információkkal. Másrészt segít egy kellemes poroszlói faluséta megszervezésében is, vagy egy másik menü segítségével a Tisza-tó élővilágának bemutatására kerül sor, ami akár egy csónaktúra során is hasznos lehet.   

Az alkalmazásban programok, események is helyet kapnak, csakúgy, mint a lassan már széles körben "megszokottá" váló időszakos kuponok, melyek használatával - szezonon kívül - adott időszakokban, napokon kedvezményes belépő lesz vásárolható. 

Az applikáció fontos és várhatóan népszerű részét képezik a különböző ismertetőkhöz kapcsolódó feladványok, rejtvények - ezek megoldásáért pontok járnak, s a legügyesebb megfejtők ajándékban részesülhetnek. 

A tartalmak túlnyomó többsége már angol nyelvű változatban is elérhető, az okostelefonos alkalmazás fejlesztésének következő lépése pedig a "hangos" ismertetők, narráció elkészítése lesz