Ökostelefon

2021. március 03.
Applikációnkkal előre felkészülhetsz látogatásodra

Ingyenesen letölthető az ismert áruházakból a Tisza-tavi Ökocentrum okostelefonos alkalmazása! Az applikáció segítségével előre felkészülhetsz arra, hogy mit láthatsz, milyen állatokkal találkozhatsz vagy milyen programokon vehetsz majd részt, ha a járványhelyzet elmúltával, a korlátozások feloldása után végre személyesen is lehetőség nyílik felkeresned a Tisza-tavi Ökocentrumot.  

 

Az applikáció "helyi idegenvezetőként" szolgál az Ökocentrum látnivalóinak megtekintése során: állatainkról, kiállításainkról, Poroszlóról vagy a Tisza-tóról számtalan érdekesség és hasznos információ olvasható az alkalmazásban. A szövegek túlnyomó részét nem csak olvashatod, hanem az audio funkciónak köszönhetően meg is hallgathatod... 

 

Az applikációban 10 különböző feladványt, kvízjátékot, fejtörőt rejtettünk el. Keresd meg őket, oldd meg a feladatokat, akár otthon, a kanapénülve. Mentsd el pontegyenlegedet, mert ha legalább 45 pontot összegyűjtöttél és az ujranyitás után eljössz hozzánk, akkor az információs pultban jelentkezhetsz: bemutatod az eredményjelző képernyőt és megkapod ajándékod, egy ökocentrumos hűtőmágnest (aktuális pontegyenleg a beállítások menüpontban érhető el)