Támogatói belépőjegy

2021. március 03.
Kapcsolat: bornemisza.andrea@ttoc.hu

Kedves Barátaink!

A Tisza-tavi Ökocentrum - más állatkertekhez hasonlóan - 2020. március 16-án bezárt, s május 8-ig nem fogadhattunk látogatókat. A zárvatartás időszakában belépőjegy bevételek nélkül folyamatosan gondoskodtunk a ránk bízott állatokról, védelmükről, élőhelyeik karbantartásáról, etetésükről, itatásukról, egészségi állapotuk megóvásáról, kifutóik takarításáról, az akváriumok üzemben tartásáról. Ez a bevétel nélküli időszak jelentős kiesést, anyagi terhet jelentett számunkra, ezért 2020. április 20-tól a Tisza-tavi Ökocentrum is elkezdte a Támogatói jegyek értékesítését.

Már az első napokban jónéhányan jelentkeztek felhívásunkra. Csatlakozzon Ön is Támogatóinkhoz!

 

Háromféle Támogatói jegy igényelhető:

Arany Ökocentrum Alap 5000 Ft/fő,

Ezüst Ökocentrum Alap 3500 Ft/fő,

Bronz Ökocentrum Alap 2000 Ft/fő.

 

Mindegyik Támogatói jegy tartalma egyforma (Ökocentrum Alap belépőjegy), csak abban különböznek, hogy lehetőséget adnak kisebb illetve nagyobb mértékű támogatásra.


A Támogatói jegy egy nem névre szóló, pénztárban történő felmutatás mellett belépésre jogosító, 2021. június 30-ig felhasználható utalvány, melyet sorszámmal ellátva - a belépőjegy ellenértéknek beérkezése után - postán küldünk meg az igénylőknek, azaz Támogatóinknak. E belépőjegy (utalvány) vásárlásával nem csak jogot szereznek az Ökocentrum meglátogatására, hanem jelentős támogatást is nyújthatnak e minden szempontból nehéz időszak sikeres "átvészeléséhez".

 

Támogatói jegyek igénylése e-mailben: bornemisza.andrea@ttoc.hu

 

Előre is köszönjük