A Turizmus Világnapja hetében

2022. szeptember 28.
09.26 és 30 között kedvezményes alap belépő mobilalkalmazásunkkal

Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) kezdeményezésére az idegenforgalmi ágazat 1980 óta minden évben szeptember 27-én ünnepli a Turizmus Világnapját. A Turizmus Világnapját az ENSZ Turisztikai Világszervezete (UNWTO) azzal a céllal hozta létre, hogy ezen a napon a turisták és a turisztikai szolgáltatók, valamint a turisztikai szektorban dolgozók együtt ünnepeljék a turizmust és felhívják a figyelmet a szektor társadalmi, kulturális és gazdasági fontosságára, jelentőségére, értékére.

Idén a Turizmus Világnapjának hetében 5 napon keresztül - szeptember 26. hétfőtől szeptember 30. péntekig - kedvezményes Ökocentrum Alap belépőjegyet kínálunk mindazoknak, akik ekkor szeretnének hozzánk ellátogatni. 

A kedvezmény igénybevételéhez az Ökocentrum ingyenes mobilalkalmazását kell letölteni valamelyik ismert áruházból, majd az applikáció Kupon menüpontjában megjelenő KUPON-t bemutatni jegyvásárláskor a pénztárban.

A fenti kedvezményes időszakban az Ökocentrum minden nap 9 és 16 óra között lesz nyitva, jegyvásárlásra 15 óráig van lehetőség.

A jeles nap hivatalos weboldala az alábbi logora kattintva elérhető