KÉRJEN CSOPORTOS AJÁNLATOT EGYSZERŰEN!

Csoportos kedvezmény csak előzetes bejelentkezés esetén vehető igénybe, ezért javasoljuk, hogy 20 fő feletti csoportok az alábbi űrlap kitöltésével jelezzék látogatási szándékukat. 

Figyelem!!! A kiemelt időszakokban, ünnepnapokon az egyéni árak érvényesek! (2023.03.15.; 04.07-04.10.; 05.01.; 05.28-29.; 08.20.; 10.23.)

A beérkező igény alapján, megküldjük részletes ár- és program ajánlatunkat. A csoportos programok szervezése és lebonyolítása, valamint a csoportos kedvezmény igénybevétele nem az ajánlatkérés alapján, hanem az annak feldolgozása után az érdeklődő csoport részére megküldésre kerülő "Visszaigazolás" alapján történik. Érvényes "Visszaigazolás" hiányában a csoport fogadását nem tudjuk garantálni ill. a csoport kedvezmény igénybevételére nem jogosult. Az ajánlatkérések feldolgozása és a visszaigazolások megküldése az ajánlatkérések beérkezésének sorrendjében történik. Rendkívül nagy látogatottságú időszakokban előfordulhat, hogy a Visszaigazolások megküldése hosszabb időt vesz igénybe. Amennyiben az ajánlatkérés időpontja és a csoport érkezésének tervezett időpontja túl közel esik egymáshoz, a "Visszaigazolás" időben történő megküldését nem tudjuk garantálni. Már visszaigazolt, lekötött csoportos program bármilyen okból történő utólagos módosítása esetén az eredetileg tervezett program változatlan tartalommal történő megvalósítását nem tudjuk garantálni illetve a módosítási kérelem új ajánlatkérésnek minősül, melyet így csak a beérkezési sorrend szerinti ütemezésben tudunk megválaszolni."

Érkezés időpontja
Csoport összlétszáma
Ebből gyerek (3-18 évig)
Ebből felnőtt (18-65 évig)
Ebből senior (65 év felett)
Ebből pedagógus

Kért szolgáltatások

Jegytípusok magyarázata ITT

Ökocentrum Alap csomag

(Szabadidőpark, főépület)

3D csomag

(Szabadidőpark, főépület, 3D mozi)

Mindent Bele csomag

(Szabadidőpark, főépület, 3D mozi, kishajós kirándulás)

Kishajós csomag

(Szabadidőpark, főépület, hajós kirándulás)

Választható szolgáltatások

Idegenvezetés

az Ökocentrum főépületében

Fizetési mód

készpénz
átutalás

a gombra kattintva elküldi az ajánlatkérő űrlapot