Ifjúsági Szállás

2024. június 18.
A poroszlói Gyermek és Ifjúsági Tábor ifjúsági közösségi szálláshely május elejétől szeptember végéig fogad vendégeket.

 

A táborban szállás gyermek, diák és fiatal korú vendégeink, csoportok számára foglalható. Egyéb csoportok a szálláshelyet a rendelkezésre álló szabad kapacitástól függően vehetik igénybe.

 

2024-ben érvényes szállás ár: 4500 Ft/fő/éj

Idegenforgalmi adó (18 éven felülieknek): 500 Ft/fő/éj

 

A szálláshely foglalhatóságáról, szabad helyekről az alább látható elérhetőségeken lehet érdeklődni. 

 

GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI TÁBOR

3388 Poroszló, Fő út 8.
telefon: (30) 277-53-29
e-mail: [email protected]

 

A szálláshely elsősorban a fiatal korosztály, osztálykirándulások, iskolai csoportok, nyári táborok számára ideális, összesen 40 férőhellyel. A földszinten egy 8 ágyas és egy 7 ágyas szoba, az emeleten egy 5 ágyas, két darab 8 ágyas  és 1 db 4 ágyas szoba található. 

A fürdőszoba közös, kézmosókkal, tusolóval, emeletenként külön a lányoknak, külön a fiúknak. Az épület melegvíz ellátását környezetkímélő módon napkollektor biztosítja. A  földszinten külön mozgássérült mosdó került kialakításra.

A tábor kényelmes, tágas elhelyezéssel várja a Tisza-tavi programoktól kifáradt ifjoncokat pihenésre.

Konyha és étkező áll rendelkezésre konyhaszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, mélyhűtős hűtőszekrénnyel, így nem gond a csoportok számára egy-egy könnyű reggeli gyors elkészítése sem, hiszen ehhez a szükséges felszerelés rendelkezésre áll. Az étkező társalgóként is funkcionálhat, kellemes időtöltés helyszíne lehet. A szálláshelyhez játékra, közösségi tevékenységekre alkalmas zárt udvar tartozik, ahol nemrégiben fedett, szabadtéri pihenő-étkező filagória épült. 

A szálláshely elhelyezkedése ideális: pár lépésre található a poroszlói szabadstrandtól, a rendezvénytértől és a Tisza-tavi Ökocentrum 2.sz. bejáratától. A közelben élelmiszer áruházak, üzletek, éttermek és cukrászda is találhatóak.

A szállás 10 % előleg megfizetésével foglalható. A foglalás és lemondás szabályairól kérje tájékoztatónkat a [email protected] e-mail címen.

 

A Tisza-tavi Ökocentrum speciális ajánlata az ifjúsági tábort igénybevevők részére:
Az ifjúsági tábor vendégei csoportos kedvezménnyel léphetnek be a Tisza-tavi Ökocentrumba, akkor is, ha a csoport létszáma nem éri el a 20 főt. A kedvezmény a tartózkodás során egyszeri alkalommal az Ökocentrum Alap elnevezésű belépőjegy típusra vehető igénybe. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.