Ifjúsági Szállás

2023. szeptember 25.
A poroszlói Gyermek és Ifjúsági Tábor ifjúsági közösségi szálláshely május elejétől szeptember végéig fogad vendégeket.

 

A táborban szállás gyermek, diák és fiatal korú vendégeink, csoportok számára foglalható. Egyéb csoportok a szálláshelyet a rendelkezésre álló szabad kapacitástól függően vehetik igénybe.

A szálláshely foglalhatóságáról, szabad helyekről az alább látható elérhetőségeken lehet érdeklődni.

 

2023-ban érvényes szállás ár: 4000 Ft/fő/éj

  

Idegenforgalmi adó (18 éven felülieknek): 500 Ft/fő/éj

 

GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI TÁBOR

3388 Poroszló, Fő út 8.
telefon: (30) 277-53-29
e-mail: [email protected]

 

A szálláshely elsősorban a fiatal korosztály, osztálykirándulások, iskolai csoportok, nyári táborok számára ideális, összesen 60-62 férőhellyel: az elhelyezés 1 db 5 ágyas, 1 db 6 ágyas, 3 db 11 ágyas és 1 db 12 ágyas szobában történik. A fürdőszoba közös, kézmosókkal, tusolóval, emeletenként külön a lányoknak, külön a fiúknak. Az épület melegvíz ellátását környezetkímélő módon napkollektor biztosítja. A felújítás során külön mozgássérült mosdó került kialakításra a földszinten.

A tábor kényelmes, tágas elhelyezéssel, vidám, színes ágynemű garnitúrákkal várja a programoktól kifáradt ifjoncokat pihenésre - a tábor által biztosított felszereléshez sok más mellett ez is hozzátartozik, csakúgy, mint ahogy éjjeliszekrények tartoznak minden egyes fekvőhelyhez. Megújult konyha és étkező áll rendelkezésre konyhaszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, mélyhűtős hűtőszekrénnyel, így nem gond a csoportok számára egy-egy könnyű reggeli gyors elkészítése sem, hiszen ehhez a szükséges felszerelés rendelkezésre áll. Az étkező társalgóként is funkcionálhat, kellemes időtöltés helyszíne lehet. A szálláshelyhez játékra, közösségi tevékenységekre alkalmas zárt udvar tartozik, ahol nemrégiben 48 fő részére alkalmas fedett, szabadtéri pihenő-étkező filagória épült. 

A szálláshely elhelyezkedése ideális: pár lépésre található a poroszlói szabadstrandtól, a rendezvénytértől és a Tisza-tavi Ökocentrum 2.sz. bejáratától. A közelben élelmiszer áruházak, üzletek, éttermek és cukrászdák is találhatóak.

A szállás 10 % előleg megfizetésével foglalható. A foglalás és lemondás szabályairól kérje tájékoztatónkat a [email protected] e-mail címen.

 

A Tisza-tavi Ökocentrum speciális ajánlata az ifjúsági tábort igénybevevők részére:
Az ifjúsági tábor vendégei csoportos kedvezménnyel léphetnek be a Tisza-tavi Ökocentrumba, akkor is, ha a csoport létszáma nem éri el a 20 főt. A kedvezmény a tartózkodás során egyszeri alkalommal az Ökocentrum Alap elnevezésű belépőjegy típusra vehető igénybe. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.