Poroszló - Ifjúsági Szállás

2024. május 27.
GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI TÁBOR Poroszló központjában

 

 

UTCAFRONT

 

SZOBABELSŐ

 

 FILAGÓRIA-KÖZÖSSÉGI TÉR

 

GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI TÁBOR Poroszló központjában

A szálláshely elsősorban a fiatal korosztály, osztálykirándulások, iskolai csoportok, nyári táborok számára ideális, összesen 40 férőhellyel: az elhelyezés 1 db 4 ágyas, 1 db 5 ágyas, 3 db 8 ágyas és 1 db 7 ágyas szobában történik.A teljeskörű higiéniai és esztétikai festések, javítások mellett megújultak a tábor felszerelései és eszközei is: a tábor vadonatúj, vidám, színes ágynemű garnitúrákkal várja a programoktól kifáradt ifjoncokat pihenésre - a tábor által biztosított felszereléshez sok más mellett ez is hozzátartozik, csakúgy, mint ahogy idén tavasszal új éjjeliszekrények készültek minden egyes fekvőhely mellé. Teljesen megújult a konyha és étkező is: vadonatúj konyhaszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, új mélyhűtős hűtőszekrénnyel, így nem gond a csoportok számára egy-egy könnyű reggeli gyors elkészítése sem, hiszen ehhez minden felszerelés rendelkezésre áll. Az étkező társalgóként is funkcionálhat, kellemes időtöltés helyszíne lehet.

A szálláshely elhelyezkedése ideális:

pár lépésre található a poroszlói szabadstrandtól, a rendezvénytértől és a Tisza-tavi Ökocentrum 2.sz. bejáratától. A közelben élelmiszer áruházak, üzletek, éttermek, cukrászdák is találhatóak.

A szállás díja

4.500 Ft/fő/éj
18-70 év esetén az idegenforgalmi adó mértéke: 500 Ft/fő/éj

 

A Tisza-tavi Ökocentrum speciális ajánlata az ifjúsági tábort igénybevevők részére:

az ifjúsági tábor vendégei kedvezménnyel léphetnek be a Tisza-tavi Ökocentrumba, a kedvezmény a tartózkodás során egyszeri alkalommal bármely választott belépőjegy típusra igénybe vehető. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

 

 

Cím: 3388 Poroszló, Fő út 8.
Foglalás és további információ.: (06 30) 277-53-29
E-mail: [email protected]