2.000.000

2024. május 28.
Kétmilliomodik látogatónkat köszöntöttük

2022. április 21-én belépett a Tisza-tavi Ökocentrum kapuján történetünk 2.000.000-ik azaz Kétmilliomodik látogatója, aki Ferenczi Tünde (Isaszeg).

A szerencsés vendéget a házigazdák képviseletében Bornemisza János polgármester, Kiss János ügyvezető igazgató és Balogh Edit igazgató-helyettes meglepetés-ajándékokkal köszöntötték. Az Ökocentrum kétmilliomodik látogatója „örökös vendég" lesz, hiszen a neki átadott dokumentum szerint egész életében bármikor belépőjegy nélkül, tetszés szerint látogathatja az intézményt.

Köszönjük minden ismerősünknek, barátunknak, partnerünknek, támogatóinknak a bizalmat és azt, hogy ezt a hatalmas vendégszámot egy évtized alatt elérhettük: az avatás óta Poroszló település teljes lakosságának immár több mint 666-szorosát fogadtuk létesítményünkben. Örömünkre szolgál, hogy édesvizű óriásakváriumunkkal, bemutatóinkkal, kiállításainkkal, programjainkkal, tevékenységünkkel immár 10 éve hozzájárulhatunk Magyarország, a Tisza-tó és kiemelten Poroszló idegenforgalmi fejlődéséhez, gyarapodásához.