Így kerüld el a sorbanállást a pénztárban

2024. május 27.
Elektronikus belépőjegy mobillal

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt-vel együttműködésben idén újra rendelkezésre áll a mobilapplikációs elektronikus belépőjegy vásárlási lehetőség a Tisza-tavi Ökocentrumban. Az ehhez szükséges alkalmazást az ismert áruházakból lehet ingyenesen letölteni, a kereséshez ezt kell beírni: "Nemzeti Mobilfizetési Rendszer"

  

Fontos tudnivalók a szolgáltatással kapcsolatban:

- az Ökocentrum Alap jegyeket akár előző este otthon a kanapén ülve kiválaszthatod, a fizetés/vásárlás ténylegesen csak akkor történik meg, amikor az Ökocentrum munkatársa a helyszínen a belépéskor a kijelzőn feltüntetett jegyeket "érvényesíti"

- ha a jegyeidet már kiválasztottad, de a belépés előtt mégis meggondolod magad, a kiválasztott jegyek az érvényesítést megelőzően törölhetőek, ezesetben pénzügyi tranzakció nem történik. Érvényesítéskor a fizetés/vásárlás ténylegesen megtörténik, ez után a jegy már nem vonható vissza.

- a mobilapplikációval kizárólag Ökocentrum Alap belépőjegy vásárolható, 3d moziba és kishajós kirándulásra szóló un. kiegészítő jegyek a szokásos módon a Központi Információs pultban vásárolhatóak

 

A mobillal történő fizetés lehetőségét különösen jó szívvel ajánljuk akkor, ha Ön el szeretné kerülni a sorban állást a pénztárban

 

További részletes infoért katt az alábbi plakátra