Applikációnkkal előre felkészülhetsz látogatásodra

2024. február 29.
Ingyenesen letölthető az ismert áruházakból

Ingyenesen letölthető az ismert áruházakból a Tisza-tavi Ökocentrum okostelefonos alkalmazása! Az applikáció segítségével előre felkészülhetsz arra, hogy mit láthatsz, milyen állatokkal találkozhatsz vagy milyen programokon vehetsz majd részt, ha eljössz hozzánk. 

Az applikáció "helyi idegenvezetőként" szolgál az Ökocentrum látnivalóinak megtekintése során: állatainkról, kiállításainkról, Poroszlóról vagy a Tisza-tóról számtalan érdekesség és hasznos információ olvasható az alkalmazásban. A szövegek túlnyomó részét nem csak olvashatod, hanem az audio funkciónak köszönhetően meg is hallgathatod... 

 

Az applikációban 10 különböző feladványt, kvízjátékot, fejtörőt rejtettünk el. Ha nem találnád, hol vannak a feladványok, segítünk:

Keresd meg ezeket a helyszíneket, a hozzájuk tartozó menüpontokat, oldd meg a feladatokat. Az app  pontegyenlegedet automatikusan menti. 45 pontot kell összegyűjtened ajándékunkért! Ha az információs pultban jelentkezel, bemutatod az eredményjelző képernyődet, megkapod ajándékod, egy ökocentrumos hűtőmágnest (aktuális pontegyenleg a Beállítások - Játékról - Pontegyenleg menüpontban érhető el)