Poroszló - Zserbó Apartman

2024. február 25.
Családdal érkeznél? Gyermekednek szívesen megmutatnád a vidéki élet apróságait? Az udvarunkon akár kiskacsát, kislibát vagy kiscsirkét is simogathattok.

 

Apartmanunk 2 db háromfős ( 1 db francia és a 1 db single ágy), és 1 db kétfős szobával rendelkezik. Tökéletes kikapcsolódást biztosít családok vagy baráti társaságok számára.
A szállás részét képezi 2 db zuhanyzós fürdőszoba, 2 db teljesen felszerelt, gépesített konyha, és egy étkező, és természetesen a WIFI.
Biztosak vagyunk benne, hogy a közös szabad ég alatt elköltött reggelik, és az esti beszélgetések tökéletes helyszíne pedig a hatalmas fedett teraszunk lesz.
A gasztronómia szerelmeseire is gondoltunk! A teraszon megtalálható profi grillel pillanatok alatt felejthetetlen menü varázsoltató.
A kertben kialakított mini focival pedig az egész család részt vehet egy barátságos mérkőzésen.
Családdal érkeznél? Gyermekednek szívesen megmutatnád a vidéki élet apróságait? Az udvarunkon akár kiskacsát, kislibát vagy kiscsirkét is simogathattok. És ha ez még mindig nem lenne elég, biztosak vagyunk benne, hogy apartmanunk házőrzőjét, Zserbót, a tacskót, is bármikor rá tudjátok venni egy kis labdázásra.
Hogy mire számíthattok még? Csend, nyugalom és a vidéki élet szépségei, no meg persze A TISZA!

 

3388 Poroszló, József A. u. 6.

Telefon: 06 30 490 8033

[email protected]

https://szallas.hu/zserbo-apartman-poroszlo