"8 év 8 kép" rendhagyó nyereményjáték

2021. március 03.
Közeleg a Tisza-tavi Ökocentrum 8. szülinapja, melyet most is szeretnék közösen megünnepelni. Játszanak velünk!

„8 év 8 kép"

 

A Tisza-tavi Ökocentrum Kft. - a rendkívüli helyzethez igazodva- rendhagyó nyereményjátékot hirdet az Ökocentrum 8. születésnapja alkalmából „8 év 8 kép" néven. Együtt szeretnénk ünnepelni Önökkel most is, de jelen esetben sajnos ezt csak a virtuális térben, Facebook oldalunkon tehetjük meg.

 

A játék időtartama: 2020. április 10. – 2020. április 27.
Feltöltés időtartama: . 2020. április 10. – 2020. április 26.

 

A feltöltés időtartama alatt a „Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló „Facebook oldalára töltse fel a látogatóközpontban készült legjobb/legszebb/legviccesebb élményét megörökítő fotóját.
(A fotón nem szerepelhetnek a FACEBOOK alapelveibe ütköző tartalmak. Az ilyen képek azonnal törölve lesznek!).

 

 

Nyeremények:
Ökocentrumos tárgynyeremények

Nyertes kiválasztása: A játék lezárását követően a legtöbb szavazatot/like-ot kapott 8 fotó feltöltőjének nyereménye 1-1 db „Tisza-tavi Ökocentrum, több mint akvárium" c. képeskönyv.

Különdíj: az Ökocentrum vezetésének legjobban tetsző fénykép tulajdonosának nyereménye egy családi belépőjegy a Tisza-tavi Ökocentrumba, melyet 2021. március 15-ig lehet felhasználni.

 

Az első 100 képfeltöltő részére e-mailben küldünk ki egy kedvezményre jogosító kupont, mely bemutatása esetén, a Tisza-tavi Ökocentrum Alap csomagja csoportos kedvezményes belépőjegy vásárlására jogosítja 2021.március 15-ig. A jogosultságot a pénztáros a belépéskor ellenőrzi.

 

Aki csak teheti, ebben az időszakban most maradjon otthon. Reméljük mielőbb ismét megnyithatjuk kapuinkat látogatóink előtt. A bezárt kapuk mögött munkatársaink most is azon dolgoznak, hogy az állatok semmit ne vegyenek észre a rendkívüli helyzetből, valamint azért is, hogy ha majd újra látogatókat fogadhatunk, ismét a megszokott, magas színvonalú élményeket tudjuk Önöknek nyújtani... ..
Kérjük, figyeljék közleményeinket. Bízunk benne, hogy mihamarabb találkozhatunk!

 

 

Adatvédelmi nyilatkozat
A Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló Facebook oldalán a "8 év 8 kép" alkalmazást használók személyes adatait a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően, kizárólag jelen alkalmazással összefüggésben kezeli. A jelen játékban történő részvétellel kapcsolatos adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik a játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ehhez. A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény értelmében kezeli /dolgozza fel a regisztrálók személyes adatait.
A Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló Facebook oldalán a "8 év 8 kép" alkalmazást használók személyes adatainak kezelése és feldolgozása az alábbiakra terjed ki: e-mail cím, név, Facebook azonosító amelyet az alkalmazás felvétele során önkéntesen engedélyeztek.
A Tisza-tavi Ökocentrum Nk Kft bármikor lehetőséget biztosít a felhasználóknak arra, hogy tájékoztatást kérjenek személyes adataik kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését az alábbi címen: info@tiszataviokocentrum.hu
http://admin.tiszataviokocentrum.hu/hu/nyilvanossag/adatvedelmi-tajekoztato-318