Teltházas napok

2024. május 27.
az Ökocentrum népszerű osztálykirándulási célpont

FIGYELEM SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

A POROSZLÓI TISZA-TAVI ÖKOCENTRUM AZ ÁLTALÁNOS- ÉS KÖZÉPISKOLÁK RÉSZÉRE KIVÁLÓ OSZTÁLYKIRÁNDULÁSI CÉLPONT!

 

Tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket, hogy az eddig beérkezett érdeklődések és csoportos foglalások alapján a most közelgő osztálykirándulási csúcsszezonban - május második fele és június első fele - ismét rengeteg diákcsoportot fogadunk, mely nagy öröm számunkra azért is, mert így rengeteg fiatalnak mutathatjuk be a Tisza-tó és a Kárpát medence élővilágát, természeti értékeit, hívhatjuk fel az ifjú koroszály figyelmét a környezettudatosságra, a természetvédelem fontosságára.

A csoportok érkezése számos esetben bizonyos napokra koncentrálódik, ezeken a napokon előfordul, hogy 30-35 általános- és középiskolai osztály tartózkodik egyidejűleg az Ökocentrumban.

Ezért ezekre a napokra "TELTHÁZ"-at hirdetünk, mely azt jelenti, hogy a csoportok foglalásai miatt a 3d mozi természetfilmjére illetve a Tisza-tavi kishajós kirándulásra szóló jegyek már elővételben elfogytak, ezeket az adott napokon egyéni, családos vendégeink már nem tudják igénybe venni.

Ilyen napok jelenleg:  május 30.,  június 7.,  június 12. és június 14. 

 

Javasoljuk, hogy az Ökocentrum felkeresését, meglátogatását a fentiek figyelembe vételével szíveskedjenek megtervezni és ütemezni